29 december 2017

€8000 naar De Warmste Week!

De Belgian Knockout haalt samen met Thomas Pieters € 8000 op voor De Warmste Week.

Thomas Pieters draagt graag zijn steentje bij tijdens De Warmste Week van Music For Life.
Daarom veilde hij, ten voordele van het Kinderkankerfonds, een privégolfles van een uur voor vijf personen tijdens de Belgian Knockout. In de laatste minuut van de bieding ging het hard tegen hard. Uiteindelijk werd Siegfried Decoster geregistreerd als hoogste bieder met een bedrag van € 5200.
Dit bedrag werd uiteindelijk intern naar € 8000 afgerond.

Het Kinderkankerfonds is een vzw die financiële en psychologische steun biedt aan kinderen met kanker en hun gezinnen. Kanker treft in ons land jaarlijks meer dan 320 kinderen. Pieters wil dit gegeven graag onder de aandacht brengen en getroffen kinderen en gezinnen een hart onder de riem steken. De strijd tegen kanker ligt hem dan ook nauw aan het hart.
“Ik heb mijn opa snel zien aftakelen en uiteindelijk verloren aan kanker. Ik denk dat niemand kan vatten hoe kinderen en hun ouders zich in dergelijke situaties voelen. Zij kunnen alle steun en hulp maar al te goed gebruiken.” – Thomas Pieters

Kankerbehandelingen verhogen de kans op genezing, maar eisen ook een tol op zowel kind als ouder. Om hen te blijven motiveren in hun strijd, is alle zorg en hulp meer dan welkom.
Het kinderkankerfonds biedt de gezinnen onder meer financiële middelen aan, ondersteunt wetenschappelijk onderzoek en organiseert tal van activiteiten en projecten om kinderen en gezinnen het nodige duwtje in de rug te geven.

In totaal bracht Music For Life in 2017 een recordbedrag van € 10 846 566 op. We willen Siegfried bedanken voor zijn genereuze bijdrage aan De Warmste Week en verwelkomen hem en zijn gasten op de Belgian Knockout 2018.