De Warmste
Week is Hier

Biedingen eindigen in

00
dagen
00
uur
00
minuten
00
seconden

Privégolfles voor 5 personen, door Thomas Pieters

Heb je altijd al golfles van een echte pro willen krijgen? Nu is je kans! Speciaal voor De Warmste Week veilt Thomas Pieters een privégolfles van 1 uur voor 5 personen. Deze zal doorgaan tussen 27 en 29 mei, afhankelijk van zijn wedstrijdschema. Bied je op deze veiling, houd er dan rekening mee dat je die dagen zeker vrij bent. Heb je nood aan correctie op jouw putting, backswing, chipping of ken je iemand die dit zou appreciëren, bied dan zeker mee!

Hoogste bod
  1. Nog geen biedingen

3 gesigneerde handschoenen

Ben je een echte golffanaat en volg je onze drie Belgen op de voet? Vanaf nu kan je bieden op drie gesigneerde handschoenen van onze drie BKO-ambassadeurs Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry. Deze handschoenen werden gedragen tijdens verschillende overwinningen dus wie weet brengen ze jou ook geluk.

Hoogste bod
  1. Nog geen biedingen

Flight voor 4 personen

Is het je droom om eens op een baan te spelen die volledig is aangepast naar de European Tour-normen? Dit is jouw kans om je skills te vergelijken met die van de pro’s. Zeggen dat het aan de baan lag, is geen geldig excuus meer ;). Bied nu mee op deze flight die doorgaat op 3 juni 2019, de dag na de BKO-finale.

Hoogste bod
  1. Nog geen biedingen