3 gesigneerde handschoenen

Ben je een echte golffanaat en volg je onze drie Belgen op de voet? Vanaf nu kan je bieden op drie gesigneerde handschoenen van onze drie BKO-ambassadeurs Thomas Pieters, Nicolas Colsaerts en Thomas Detry. Deze handschoenen werden gedragen tijdens verschillende overwinningen dus wie weet brengen ze jou ook geluk.

Auction has ended

Auction has ended

Algemene Voorwaarden

 1. Bieden kan enkel vanaf 18 jaar.
 2. Elk bod is een geldig bod en kan tot een betaling leiden.
 3. Iedereen kan een onbeperkt aantal keer een bod uitbrengen.
 4. Na afloop van deze actie krijgt de hoogste bieder een e-mail ter bevestiging van zijn bod.
 5. Het geboden bedrag dient dezelfde dag te worden overgemaakt en een bewijs van betaling moet worden doorgemaild naar info@pietersproductions.com.
 6. De winnaar dient te reageren voor zondag 23 december 00u00. Bij niet tijdig reageren door de winnaar zal het daaropvolgend hoogste bod aanvaard worden.
 7. Ons proces is eerlijk en zo transparant mogelijk.
 8. Wanneer je een bod uitbrengt, lever je vrijwillig je identiteitsgegevens aan. Je bevestigt met het bod dat je toelating geeft om deze gegevens te publiceren. Bied je mee, dan wordt jouw echte naam getoond bij jouw bod.
 9. Manipulatie van biedingen op onze site wordt door ons actief opgespoord. Zodra wij misbruik vermoeden of constateren, ondernemen we daarop actie.
 10. De veiling eindigt op zondag 23 december om 16u00
 11. Het is mogelijk om met meerdere personen samen te leggen om op een item te bieden. Het bedrag dat gezamenlijk werd geboden, dient wel door de hoofdbieder gestort te worden.
 12. Personen die bieden op de privégolfles, dienen de week van de Belgian Knockout beschikbaar te blijven (27 mei - 29 mei 2019). De datum en het uur van de privégolfles zal afhankelijk zijn van het wedstrijdschema.
 13. Bij het bieden op de gesigneerde items, gelieve er rekening mee te houden dat het enkele weken kan duren eer je de items in bezit hebt.