2 mei 2019

Golfen in stad Antwerpen

DATUM : 11 en 12 mei 2019
UUR: 15u – 20u
WAAR: Groenplaats

De Belgian Knockout, Beats of Golf en Golf Vlaanderen slaan de handen in elkaar om golf naar het stad te brengen. Dit in de vorm van een volledig uitgeruste Beats of Golf zeecontainer die te vinden zal zijn op de Groenplaats in hartje Antwerpen. Golfers of niet-golfers, jong of oud, iedereen is hier welkom!

Beats of Golf biedt een zeer unieke manier aan om beginnende golfers kennis te laten maken met de prachtige golfsport! Ook voor de gevorderden onder ons is dit een enorm leuke ervaring, zo zal er bijvoorbeeld een toffe simulator zijn die laat zien hoever je slaat.

Naast de Beats of Golf zal er ook een putting green aanwezig zijn waar een enthousiast team van initiators klaar staat om jullie op te vangen en te begeleiden doorheen de holes zoals de echte pro’s!

Daar bovenop zullen er ook enkele fantastische prijzen worden weggegeven, zoals tickets en een Beat the Pro plek voor het internationale golftoernooi “Belgian Knockout 2019”.

Dit alles, met ondersteuning van sfeervolle achtergrondmuziek en jullie talrijke opkomst zal zorgen voor een spetterend evenement waar iedereen op een hippe en trendy manier kan genieten van een leuke golf namiddag!