Animation frame BKO Logo
BEAT THE PRO
BKO Hospitality

Hospitality

Beleef de Belgian Knockout in stijl

Krijg toegang tot de exclusieve Diamond Lounge in het vernieuwde clubhuis of boek uw eigen privé loge op de spectaculaire Beat-the-Pro hole..

Diamond Lounge
Vanaf
€200
(per persoon, excl. btw)
Meer informatie
Beat the Pro privé loge
Vanaf
€5.000
(10 personen, excl. btw)
Meer informatie

Diamond Lounge

De Diamond Lounge is de uitgelezen plek om enkele van de beste golfers in de wereld te aanschouwen en kijkt uit op de green van hole 9 en hole 18, alsook op de teebox van hole 1.
Beschikbaar op alle competitiedagen. 17-18-19-20 mei 2018
Vanaf €200 per persoon, per dag, excl. btw.

Het nieuwe clubhuis van Rinkven International Golf Club wordt voor de gelegenheid omgetoverd tot een exclusieve VIP Hospitality, waar u kan genieten van een uitgebreid walking ontbijt, lunch en snacks in een luxueuze setting met open bar.

Ideaal om te relaxen met vrienden of om te netwerken met uw klanten.

Bestel tickets

Beat the Pro Loges

De ‘Beat the Pro’ privé loges bevinden zich in een hospitality center aan de Beat the Pro hole met zicht op de actie. De Beat the Pro is een ludieke mini-competitie die plaatsvindt tijdens de Belgian Knockout en die een beperkt aantal amateur golfers een unieke kans biedt om het op te nemen tegen de deelnemende pro’s.
Beschikbaar op alle competitiedagen (17-18-19-20 mei 2018)
Prijs: €5.000 per dag, excl btw. Voor maximum 10 personen, inclusief ontbijt buffet, zittende lunch en open bar. De hospitality pakketten voor donderdag en vrijdag zullen eveneens een uitnodiging bevatten om één van uw gasten te laten deelnemen in de Beat the Pro competitie.

De Beat the Pro wordt gespeeld op een zorgvuldig geselecteerde hole van de wedstrijd baan, hole 12, een Par-3. Deze hole wordt speciaal voor de Beat the Pro competitie omgebouwd tot een stadion-hole met tribunes. De Beat the Pro vindt plaats op donderdag en vrijdag tijdens het toernooi; telkens wanneer er een “tornooi-flight” (een groep van drie pro’s) de stadion-hole betreedt, wordt de flight aangevuld met één extra persoon, een amateur golfer.

Deze amateur (max. EGA Handicap 24) krijgt dan de kans om na de drie pro’s eveneens één bal af te slaan op deze hole. Indien de amateur erin slaagt om zijn bal dichter bij de vlag te spelen dan de drie pro’s in zijn flight, dan wint hij de Beat the Pro. Deze stadion-hole staat dus voor sfeer en sensatie.

Aanvragen