FAQ

Hoe kunnen we helpen? Vind direct een antwoord op je vraag op deze pagina met de meest gestelde vragen over BKO.
Waar koop ik een ticket voor de Belgian Knockout 2019?
De tickets voor de 2de editie van de Belgian Knockout kan je kopen op de startpagina van deze website. Indien je via een andere website tickets koopt, kunnen we niet garanderen dat dit officiële tickets zijn. Hierdoor loop je ook de kans dat je aan een duurder tarief betaalt of frauduleuze tickets bemachtigt.
Ik vind mijn bevestigingsmail en tickets niet meer terug.
Je kan je tickets opnieuw opvragen via https://consumer.paylogic.nl/tickets/. Vul jouw mailadres in waarmee je de bestelling geplaatst hebt en klik op "mijn tickets versturen". Mocht dit toch geen resultaat opleveren, dan kan je een verzoek sturen om je ticket en/of bevestigingsmail opnieuw te versturen. Doe dit door te mailen naar customerservice@paylogic.com.
Bieden jullie gereduceerde tarieven aan?
Kinderen jonger dan 12 jaar hebben gratis toegang (op vertoon van ID-kaart); Jeugd tussen 12 en 18 jaar betalen op donderdag en vrijdag slechts €7/dag, op zaterdag en zondag bedraagt de prijs €12/dag. Er zijn ook jeugdtickets te verkrijgen voor de volle 4 dagen aan €22.
Ik heb een ticket voor de Belgian Knockout gekocht op een andere website. Is dit ticket geldig?
Indien je via een andere website je tickets aankoopt, kunnen we niet garanderen dat deze officieel zijn. De kans dat je tickets aankoopt aan een duurder tarief of frauduleuze tickets aankoopt is dus groot. Bestel daarom altijd je tickets via onze website.
Er is iets tussengekomen en ik kan niet meer komen. Kan ik mijn kaartjes annuleren en zo ook mijn geld terugkrijgen?
We begrijpen maar al te goed dat er omstandigheden zijn waardoor je toch niet kan komen. Daarom is er de mogelijkheid een verzekering (refund protection) te nemen tijdens het kopen van je tickets. Deze bedraagt €1,99 en geeft je dus de kans om je geld terug te krijgen als je door onvoorziene omstandigheden toch niet kan komen. Neem contact op met Paylogic om je kaartje te annuleren en je geld terug te krijgen. Indien je geen verzekering genomen hebt kan je je kaartje doorverkopen op de website van Ticketswap.
Ik ben mijn ticket(s) verloren of vergeten. Wat kan ik doen?
We vinden het heel spijtig dat je je ticket bent vergeten of (erger nog) verloren. Probeer via de zoekfunctie van uw mailprogramma te zoeken naar ‘Paylogic’. Kijk voor de zekerheid in je spam folder. Mocht dit toch geen resultaat opleveren, dan kan je een verzoek sturen om je ticket en/of bevestigingsmail opnieuw te versturen. Doe dit door te mailen naar customerservice@paylogic.com.