23 mei 2019

De spelerslijst voor de BKO 2019 is bekend

Daar zijn ze dan, de namen van de spelers die mee zullen doen aan de Belgian Knockout 2019, en wat een mooi affiche hebben we weer dit jaar. We wachten nog op een paar bevestigingen, maar we kunnen de overgrote meerderheid van golfers die u zult zien op de BKO 2019 al bekend maken

 

We zullen de winnaar van vorig jaar Adrian Otaegui en verliezend finalist Benjamin Hebert weer zien verschijnen op het evenement. Die laatste wil natuurlijk zijn revanche nemen, maar Otaegui zal ook zeker zijn titel willen verdedigen.

 

Natuurlijk mogen de hosts van dit jaar, Thomas Pieters, Thomas Detry en Nicolas Colsaerts, niet missen. Hopelijk lukt het onze hosts om het ver te schoppen.

 

British Masters winnaar Marcus Kinhult is ook aanwezig op de Belgian Knockout, maar ook Jorge Campillo, Tom Lewis, Richard McEvoy en Alexander Levy zijn van de partij.

 

De Belgian Knockout zal dit jaar gespeeld worden van 30 mei tot 2 juni. Vorig jaar kwamen er ruim 18.000 mensen naar het toernooi kijken, dit jaar belooft nog groter en nog beter te worden. Daar wilt u toch ook bij zijn?

 

Defending Champion

ADRIÁN OTAEGUI
 

BKO 2018 Runner Up

BENJAMIN HEBERT
 

Winners of previous 10 Tournaments

MARCUS KINHULT
TOM LEWIS
GUIDO MIGLIOZZI
ALEXANDER LEVY
WADE ORBMSBY
GEORGE COETZEE
BERND WIESBERGER
EDOARDO MOLINARI
 

Players from 21st place on 2018 Race to Dubai

THOMAS PIETERS
THOMAS DETRY
ANDREA PAVAN
DEAN BURMESTER
SAM HORSFIELD
CHRIS PAISLEY
MATTHEW SOUTHGATE
NICOLAS COLSAERTS
 

Other Notables

DAVID HOWELL
MARCEL SIEM
SØREN KJELDSEN
MARCUS FRASER
PABLO LARRAZÁBAL