29 april 2019

Volunteer of the week: Bruno Vermeire

Naam: Bruno Vermeire

Leeftijd: 55 jaar

Woonplaats: Antwerpen

Club: Golfclub Beveren

Handicap: 18.5

 

Wat doe je in het dagelijks leven?

Ik ben werkzaam als Area Sales Manager voor een Amerikaanse multinational.

Wat vind je het allerleukst aan golf?

Het mentale aspect vind ik zeer boeiend, het blijft altijd een gevecht tegen je zelf. Ook de stilte en groene omgeving tijdens het spelen van een ronde brengt mij tot rust.

Hoe ben je bij BKO terecht gekomen en waarom wilde je meewerken?

Via Golf Vlaanderen en ik wilde al een lange tijd graag eens meewerken aan een grote internationale wedstrijd. Toen BKO in België werd georganiseerd, was ik direct verkocht. Eindelijk na 18 jaar terug een top tornooi in België dankzij PietersProductions.

Vorig jaar maakte je deel uit van de BKO-familie, hoe was je ervaring hiermee? Vond je het een geslaagd evenement?

Vorig jaar was het voor mij een geslaagde eerste editie en ik was echt blij dat ik dit heb mogen meemaken.

Wat waren je voornaamste taken?

Onze golfclub was verantwoordelijk voor hole 15 en ik was Hole Captain.

Wat is je mooiste herinnering van vorig jaar?

De eerste en enige “hole in one” op onze hole van de Zweed Pontus Widegren. Prachtig dat ik dit heb mogen meemaken. We hadden ook een zeer toffe groep van Hole Marchals en je leert elkaar nog beter kennen en vooral appreciëren tijdens deze vier dagen.

Wie was je favoriete speler op BKO18 en wie zou je graag op BKO19 zien?

Uiteraard onze landgenoten, maar ik ben ook supporter van Soren Kjeldsen.

Heb je er zelf van genoten en wat heeft jou de beslissing doen maken om dit jaar terug te keren?

Het was voor mij een zeer toffe belevenis en dit heeft mij aangezet om tevens te gaan helpen op de Turkish Open verleden jaar. Ik heb de smaak te pakken gekregen en het BKO 2019 alsook het Turkish Open staan dus weer met stip aangeduid in mijn agenda.

Zou je het aanraden aan anderen om vrijwilliger te worden op BKO en waarom?

Zeker, het is een unieke kans om een top tornooi in België van dichtbij te kunnen volgen en hiervan deel uit te maken.

Wat maakt BKO uniek volgens jou?

De unieke formule, deze zorgt voor meer spanning vind ik persoonlijk.

Waarom moet iedereen naar BKO komen?

Het is een unieke gelegenheid om een top tornooi van de hoogste niveau te kunnen aanschouwen.

Wat is je mooiste golfervaring of club waar je hebt gespeeld?

Een golfronde op Celtic Manor in Wales. Ik speelde daar de 2010 course waar ook de Ryder Cup werd gespeeld dat jaar. Ik was ook verleden jaar voor de eerste maal Hole Marchal op BKO & de Turkish Open en dit waren beide eveneens zeer toffe ervaringen.

Waar kijk je het meest naar uit tijdens BKO19?

De toffe sfeer die er heerst onder alle vrijwilligers.